Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Zmiana: 2010.02.0.0 z dnia 2010-05-01Nie udało się dodać/zmodyfikować kolumny "SKNT.ULIC":0;899-015-130;Wystąpił wyjątek podczas wykonywania zapytania "UPDATE SKNT SET KSINTMP_ULIC = ULIC": Operation violates CHECK constraint SKNT_DOMD_CHK on view or table SKNT At trigger 'CHECK_130' Operation violates CHECK constraint on view or table Error Code: 238. Czy kontynuować ?
Dzisiaj rano przeprowadzałam aktualizację i w trakcie instalacji wyskoczył komunikat: "Schemat jest w trakcie aktualizacji. Operacja niemożliwa do wykonywania. Przewidywany czas aktualizacji 2010-05-04 godz. 11:14:46".Czy to jest problem ze strony kamsoftu, czy może ja już nie umiem włączać tego programu? za każdym razem jak chcę uruchomić ks-pps to wyskakuje mi ten komunikat.Coś robić z tym czy czekać?
Cytat: pav w Kwietnia 30, 2010, 19:21:46 pmKrótko mówiąc: wszyscy korzystający z importu z xls będą w czarnej dupie jeżeli nie zapłacą za taką możliwość. Jak nie teraz to pewnie od 1 stycznia 2011. Ciekawe ile z tą przyjemność sobie policzą.Pewnie ok. 2k
Krótko mówiąc: wszyscy korzystający z importu z xls będą w czarnej dupie jeżeli nie zapłacą za taką możliwość. Jak nie teraz to pewnie od 1 stycznia 2011. Ciekawe ile z tą przyjemność sobie policzą.
U mnie w excelu kończy się XFD