Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
2010.00.1.0 - taką mam wersję. Odpaliłem skrypt. Poprawiłem poprzez: serwis>raportowanie do OWNFZ>zbiorcze korekty świadczeń>przygotowanie zestawów świadczeń do ponownego wysłaniawszystkie świadczenia są już w słowniku w wersji 5.Następnie robię nowy raport i wysyłam do SZOI - i znowu cały raport wywala z błedami jak wcześniej
Witam Ja również mam błędy 3700011 oraz 50601011.Wersja KSPPS z 2010r. raport statystyczny za grudzień 2009Czy mogę przywrócić kopię bezpieczeństwa przed aktualizacją na 2010r i ponownie wykonać raport statystyczny w "starej wersji" z 2009r.I czy mogę wysłać kolejny raport statystyczny z tym samym nr pliku (taki bedzie jak przywróce kopię i stworze nowy) czy muszę prosić NFZ żeby poprzedni usunęli??Pozdrawiam
Oki zrobiłem od nowa rap stat na jednym stanowisku, czekam teraz na odpowiedz z serwera SZOI.Mam jeszcze jedno stanowisku na którym wygasła licencja, już kupiłem nową tylko czekam na mail z KS, ostatnia wersja 2009.04.2.1 czy na tej wersji mogę wykonać ten skrypt i będzie działać?
Cytat: Grzegorz00pl w Stycznia 09, 2010, 00:42:52 am2010.00.1.0 - taką mam wersję. Odpaliłem skrypt. Poprawiłem poprzez: serwis>raportowanie do OWNFZ>zbiorcze korekty świadczeń>przygotowanie zestawów świadczeń do ponownego wysłaniawszystkie świadczenia są już w słowniku w wersji 5.Następnie robię nowy raport i wysyłam do SZOI - i znowu cały raport wywala z błedami jak wcześnieju mnie dokładnie to samo czy to w stomatologii czy specjalistyce
ponawiam co jeszcze można zrobić oba skrypty wykonane (ten poprawiający icd9 i kody ministerialne) a raporty dalej wracają z błedem importu
Cytat: artur w Stycznia 11, 2010, 19:31:23 pmOki zrobiłem od nowa rap stat na jednym stanowisku, czekam teraz na odpowiedz z serwera SZOI.Mam jeszcze jedno stanowisku na którym wygasła licencja, już kupiłem nową tylko czekam na mail z KS, ostatnia wersja 2009.04.2.1 czy na tej wersji mogę wykonać ten skrypt i będzie działać?Kopia bezpieczeństwa przed wykonaniem skryptu i wykonujesz skrypt. Jeżeli wykona się prawidłowo tzn. że skrypt działa, jeżeli nie to odtwarzasz kopie bezpieczeństwa. Na 99% mogę powiedzieć że skrypt się wykona.
Cytat: rozliczenia w Stycznia 11, 2010, 20:36:00 pmponawiam co jeszcze można zrobić oba skrypty wykonane (ten poprawiający icd9 i kody ministerialne) a raporty dalej wracają z błedem importu1. Jaką masz wersję programu PPS. 2. Jakie to są błędy.3. Wklej cześć raportu xml, pacjenta z do którego otrzymałeś błąd.