Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
to jestem tam nielegalnie, bo np. nie mam podpisanej umowy, nie mam konta itp.
Cytat: jerry w Października 14, 2009, 19:28:08 pm to jestem tam nielegalnie, bo np. nie mam podpisanej umowy, nie mam konta itp. U nas jaki?? czas temu by??a akcja z podpisywaniem um??w o korzystanie z SZOI. Najpierw dali komunikat na SZOI a p????niej na stronie kto nie ma jeszcze podpisanej umowy.
Nie no, Im jednak chyba chodzi o sam SZOI wg. § 1. pkt 2.............ale mogę się mylić
Powiem Ci Jerry, ??e mnie ju?? nic nie zdziwi je??li chodzi o NFZ, nadmieniÄ? tu tylko s??ynne zarzÄ?dzenie z zakresu Reh og??oszone dnia 11 marca a obowiÄ?zujÄ?ce od dnia marca 1............nic wiÄ?cej...............
Tylko czemu piszÄ? Portal Narodowego Funduszu Zdrowia a nie SZOI
dawne wojewodztwa Sygnity maja wlasnie Portal Swiadczeniodawcy i pewnie o to chodzilo w komunikacie
a "dawne Sygnity" bo od jakiegos czasu wlascicielem systemow dla NFZ przygotowanych przez Sygnity jest Global Services a jej wlascielem jest .... ? ;-) (nagrod nie bedzie ale ciekawe kto wie)pozdrawiam
A szukajÄ?c natknÄ???em siÄ? na http://www.kamsoft.pl/info/o_firmie/index.htm?cele.htm , pierwszy punkt mi siÄ? podoba , z dziesiÄ?tym siÄ? zgadzam.