Aktualna wersja KS-PPS: 2025.02.2.0 z dnia 2025-07-25Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
1 Użytkownik i 2 Gości przegląda ten wątek.
W nawiązaniu do komunikatu na SZOI, co to oznacza, czy w PPS-ie to będzie musiało funkcjonować?
SOMED już tak umie właśnie.
Cytat: Profesor Wilczur w Sierpnia 25, 2025, 12:40:01 pmSOMED już tak umie właśnie.Masz uruchomione czy na podstawi opisu piszesz?Mnie interesuje temat schedulera i info z opisu w tematyce konfiguracji i tajemniczego (przynajmniej dla mnie) sekreta. Coś działałeś?
O ten kod sekretu właśnie mi chodzi - rozumiem, że na SZOI czy PŚ (chociaż na PŚ u siebie nie widzę nic w tym temacie) masz możliwość jego pobrania?
Zgodnie z informacją przekazaną w komunikacie, od dnia 17 listopada 2025. uwierzytelnienie w usłudze będzie możliwe jedynie z użyciem MFA. Systemy, które nie zostaną skonfigurowane do obsługi dwuskładnikowego uwierzytelnienia nie będą mogły korzystać z usług eWUŚ.Zaznaczamy, że opisywana funkcjonalność dostępna jest w wersji testowej i fakultatywnej od 5 sierpnia 2025 co umożliwia przeprowadzanie testów i integrowanie systemów z usługą produkcyjną. Zachęcamy do wykorzystania tej możliwości przed ostatecznym terminem uruchomienia usługi z MFA.