Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.0 (2025-06-20)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Proszę o pomoc i informację podczas pobierania ankiety w Moje zdrowie otrzymuję błądWystąpiły błędy: Serwer zdalny zwrócił błąd: (422) Unprocessable EntityCzy coś mam źle ustawione czy może wyłączony serwer zdalny - sprawdzałem po godzinie 17.00
Zakładam, że nie korzystasz jako lekarz, piel. lub położna.Od kilku dni jest blokada nie pozwalająca użytkownikom bez wpisanego pwz z którejś z tych grup na pobieranie ankietDa się to obejść, ale musisz mieć uprawnienia admina i możliwość wyboru pracownika przy logowaniu.
Pobierać tak... ale inny medyczny oraz kordynator nie może przyjąć do realizacji. Przy przyjmowaniu zobaczysz jeszcze ciekawszy błąd
POMOCY !!! Czy ktoś może wie jak to ustawić?Po wystawionym skierowaniu na badania podczas otwierania karty pacjenta - pokazuje niezgodne z wiekiem pacjenta usługę np. pacjent ma 32 lata a pokazuje skierowanie bilans zdrowia osoby dorosłej w wieku 60 plusProszę o pomoc jak to ustawić