Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.0 (2025-06-20)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie jestem jakimś biegłym w KS Somed od zawsze byłem związany z ks pps. Czy możesz to jakoś opisał prosto gdzie co po kolei kliknąć zobaczyć wpisać uzupełnić. Tak trochę łopatologicznie. Dziękuję za wyrozumiałość
Polecam zasubskrybować na youtub kanał LZLRP, znajdziesz tam wyczerpujące informacje dotyczące opieki koordynowanej, mojego zdrowia itp.
Cytat: optix w Maja 30, 2025, 12:05:05 pmNie jestem jakimś biegłym w KS Somed od zawsze byłem związany z ks pps. Czy możesz to jakoś opisał prosto gdzie co po kolei kliknąć zobaczyć wpisać uzupełnić. Tak trochę łopatologicznie. Dziękuję za wyrozumiałośćNa liście usług medycznych odszukaj usługi z umowy i na nich kliknij F7 i zobaczy czy masz tam coś jak nie masz to w module Serwis, można zrobić zadanie, które to ustawi, pisali w biuletynie. Te badania to w okienku z ankietami zielony przycisk w lewym górnym rogu.
Cytat: Sławek w Czerwca 01, 2025, 13:16:49 pmPolecam zasubskrybować na youtub kanał LZLRP, znajdziesz tam wyczerpujące informacje dotyczące opieki koordynowanej, mojego zdrowia itp.Serdecznie dziękuję za info
Cytat: robowd w Czerwca 02, 2025, 07:09:36 amCytat: optix w Maja 30, 2025, 12:05:05 pmNie jestem jakimś biegłym w KS Somed od zawsze byłem związany z ks pps. Czy możesz to jakoś opisał prosto gdzie co po kolei kliknąć zobaczyć wpisać uzupełnić. Tak trochę łopatologicznie. Dziękuję za wyrozumiałośćNa liście usług medycznych odszukaj usługi z umowy i na nich kliknij F7 i zobaczy czy masz tam coś jak nie masz to w module Serwis, można zrobić zadanie, które to ustawi, pisali w biuletynie. Te badania to w okienku z ankietami zielony przycisk w lewym górnym rogu.Dzisiaj właśnie przysiadłem do KS SOMED i w usługach po kliknięciu f7 brak formularza. Podczas edycji formularzy zaimportowałem z lokalnej bazy formularzy.OK zobaczę dziękuję
Terminarz, zakładka eZdrowie i przycisk Moje Zdrowie. Musisz sobie w SOMED biuletyn otworzyć i tam piszą nie raz co jest nowego w jakiej wersji. Są w module INNE
Czy ktoś może mi napisać jak krok po kroku zrobić Twoje Zdrowie w KS- PPS . Z góry dziękuję za pomoc