collapse

Reklama

Autor Wątek: Obsługa portalu świadczeniodawcy  (Przeczytany 2133 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wawika

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
Odp: Obsługa portalu świadczeniodawcy
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 01, 2025, 19:31:08 pm »
Dziękuję.
Muszę zrobić w moim portalu taki mały audyt, jedną z rzeczy jaką chciałabym zrobić to uaktualnienie grafików personelu i właśnie usunięcie harmonogramów z profili,
czyli profil danej poradni dzielę sobie od poniedziałku (sensowne) i tam usuwam dni i godziny i tak robię dla każdej poradni, to nic że w pozostałych okresach harmonogramy będę, rozumiem że liczy się zawsze ten przedział od bez daty do
Czy zawsze uda się podzielić od poniedziałku, mam chyba przedział od  od 6.05. rozumiem że na przyszłość jak będę dzieliła okresy to przypilnować poniedziałek jako początek

Offline KrystianT

• Super Specjalista
  • Pomógł? 39
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 01, 2025, 22:07:18 pm »
Podziały można robić dowolnie, chodzi o to, że jak podział jest od wtorku, to trzeba mieć świadomość, że poniedziałkowe godziny w okresie od 6.05 dotyczą dopiero 12 czyli pierwszego poniedziałku po dacie podziału.
Dzieląc od poniedziałków jest łatwiej. Np. w twoim przypadku jak masz podział na wtorek 6.05 bo zmieniłaś wtorkowe godziny to robiąc wydruk tego tygodnia będziesz mieć różnice w zależności na jaki dzień będziesz generować harmonogramy - co innego będzie jak zrobisz wydruk na 5.05, a co innego a 6.06 mimo że to ten sam tydzień...

Offline Wawika

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 05, 2025, 12:12:21 pm »
Proszę o pomoc,
zgłosiłam do nfz nieobecność lekarza w dniu 22.05. 2025. z poradni x mam obecnie kolejne zgłoszenie z dnia 22.05. 2025 x pielęgniarki  i nie mogę go dodać bo mam komunikat że jest już zgłoszenie z dnia 22.05. gdzie popełniam błąd ?

Offline EMI84

• Zaawansowany
  • **
  • Pomógł? 11
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 05, 2025, 14:35:28 pm »
Sprawdź  może czy na pewno przekazałaś do NFZ wcześniejsze zgłoszenie, czy nie jest przypadkiem w trakcie rejestracji.

Offline Wawika

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 05, 2025, 15:51:04 pm »
Tak wysłałam kilka wniosków w tym 5.05. Ale ciągle mam status przekazane do ow nfz nie wiem czemu

Offline Maja04

• Super Specjalista
  • Pomógł? 9
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 05, 2025, 16:35:16 pm »
Bo jeszcze twoich wniosków nie rozpatrują, czasami i miesiąc wiszą, zanim zaakceptują. Mają na to 30 dni, ale to nie przeszkadza w dodawaniu kolejnych zmian

* Szukaj

* Kto jest on-line

• Kropka Gości: 436
  • Kropka Ukrytych: 0
  • Kropka Użytkowników: 1
  • Kropka Użytkownicy online:

Reklama

* Aktywni

Paweł Paweł
9507 Wiadomości
mpi
3356 Wiadomości
PiotrSz
3292 Wiadomości
karolweksler
3236 Wiadomości
Michał Michał
3199 Wiadomości
09061303
3115 Wiadomości
Edward_B Edward_B
2994 Wiadomości
Bartosz Bartosz
2375 Wiadomości
maciek777 maciek777
2208 Wiadomości
cilazapril cilazapril
1646 Wiadomości

Reklama

Reklama

Style:3: index (domyslny), Portal (default), Display (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:8: SPortal.english (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), SPortal.english (domyslny), index+Modifications.english (domyslny), index+Modifications.polish-utf8 (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), index.english (domyslny), index.polish-utf8 (domyslny).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:14 - 713KB. (pokaż)
Użytych zapytań: 24.

[Pokaż zapytania]