collapse

Reklama

Autor Wątek: mMedica - program nie aktualizuje się na końcówkach  (Przeczytany 402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurek44

• Zaawansowany
  • **
  • Pomógł? 4
mMedica - program nie aktualizuje się na końcówkach
« dnia: Kwietnia 09, 2025, 13:04:13 pm »
Witam

Mam taki problem, że mMedica po ostatniej aktualizacji nie aktualizuje się na stacjach roboczych. Po zaktualizowaniu na serwerze przy uruchomieniu stacji roboczej pojawia się komunikat o nowej wersji ale po kliknięciu ok wychodzi do pulpitu. Pomaga tylko nowa instalacja programu z pliku setup.

Offline KrystianT

• Super Specjalista
  • Pomógł? 39
Odp: mMedica - program nie aktualizuje się na końcówkach
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 09, 2025, 13:32:23 pm »
Sprawdź czy coś się nie zadziało z udostępnieniem po sieci folderu z plikami mMedici z serwera - wystarczy tylko do odczytu. Miałem tak ostatnio, że administrator coś pozmieniał w ustawieniach domeny i na końcówkach nie było dostępu do tego zasobu sieciowego. Jak naprawił, to aktualizacja szła bez problemów.

Offline jurek44

• Zaawansowany
  • **
  • Pomógł? 4
Odp: mMedica - program nie aktualizuje się na końcówkach
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 10, 2025, 11:22:49 am »
Dziękuję za szybką pomoc. Zaktualizowałem program instalując od nowa na końcówkach. Folder na serwerze jest udostępniony ale na ten moment nie mam jak sprawdzić czy działa. Pewnie przy następnej aktualizacji się okaże.

* Szukaj

* Kto jest on-line

• Kropka Gości: 431
  • Kropka Ukrytych: 0
  • Kropka Użytkowników: 5
  • Kropka Użytkownicy online:

Reklama

* Aktywni

Paweł Paweł
9499 Wiadomości
mpi
3356 Wiadomości
PiotrSz
3292 Wiadomości
karolweksler
3228 Wiadomości
Michał Michał
3197 Wiadomości
09061303
3110 Wiadomości
Edward_B Edward_B
2988 Wiadomości
Bartosz Bartosz
2375 Wiadomości
maciek777 maciek777
2207 Wiadomości
cilazapril cilazapril
1646 Wiadomości

Reklama

Reklama

Style:3: index (domyslny), Portal (default), Display (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:8: SPortal.english (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), SPortal.english (domyslny), index+Modifications.english (domyslny), index+Modifications.polish-utf8 (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), index.english (domyslny), index.polish-utf8 (domyslny).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:14 - 713KB. (pokaż)
Użytych zapytań: 24.

[Pokaż zapytania]