collapse

Reklama

Autor Wątek: Nieaktualny schemat leczenia - program lekowy  (Przeczytany 165 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline snoopy

• Zaawansowany
  • **
  • Pomógł? 12
Nieaktualny schemat leczenia - program lekowy
« dnia: Lutego 04, 2025, 08:12:57 am »
Czy schematy leczenia idą z umową czy są na to odrębne słowniki ?
Zgodnie z rozporządzeniami MZ zmienił się schemat leczenia w programie lekowym i do dziś z aktualizacjami umowy nie mogę rozliczyć pacjenta bo schemat nie został zmieniony, to samo tyczy się SMTP gdzie nie mogę wpisać tego pacjenta bo także nie zostało to zaktualizowane. Czy chociaż schematy leczenia idą z umową czy mam to sobie skądś pobrać i zaktualizować ?

Offline wisniastyle

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
Odp: Nieaktualny schemat leczenia - program lekowy
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2025, 14:21:45 pm »
Schematy leczenia są zawarte jako produkty kontraktowe w umowie. Można je podejrzeć w UMXach do danej umowy. Warto więc pobrać wszystkie aktualne aneksy.
Jeżeli chodzi o SMPT to opóźnienie w aktualizacjach jest dosyć spore więc trzeba czekać. Kwestia jest czy nie ma do wyboru leku czy w czym jest dokładnie problem.

* Szukaj

* Kto jest on-line

• Kropka Gości: 399
  • Kropka Ukrytych: 0
  • Kropka Użytkowników: 0

Nie ma żadnego użytkownika on-line.

Reklama

* Aktywni

Paweł Paweł
9450 Wiadomości
mpi
3356 Wiadomości
PiotrSz
3289 Wiadomości
Michał Michał
3196 Wiadomości
karolweksler
3194 Wiadomości
09061303
3095 Wiadomości
Edward_B Edward_B
2979 Wiadomości
Bartosz Bartosz
2375 Wiadomości
maciek777 maciek777
2207 Wiadomości
cilazapril cilazapril
1639 Wiadomości

Reklama

Reklama

Style:3: index (domyslny), Portal (default), Display (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:8: SPortal.english (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), SPortal.english (domyslny), index+Modifications.english (domyslny), index+Modifications.polish-utf8 (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), index.english (domyslny), index.polish-utf8 (domyslny).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:15 - 738KB. (pokaż)
Użytych zapytań: 28.

[Pokaż zapytania]