Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.1 (2025-06-26)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
teraz sprawozdawaliśmy statystyczne i rozliczeniowe, a od 1 stycznia 2025?
no jednak to trochę dziwne, że nadzoruje samego siebie przy wykonywaniu świadczeń;)
Cytat: Mariola Spytek w Października 22, 2024, 10:52:00 amno jednak to trochę dziwne, że nadzoruje samego siebie przy wykonywaniu świadczeń;)Nadzorować musi magister - technika. Jeżeli nie ma technika, magister może nadzorować samego siebie
proszę mi powiedzieć jak to ma technicznie wyglądać w rozliczeniach bo tego nie rozumiem
Cytat: ELA1 w Października 24, 2024, 08:37:40 amproszę mi powiedzieć jak to ma technicznie wyglądać w rozliczeniach bo tego nie rozumiemTeż chciałabym to wiedzieć jak sobie z tym radzicie? Czy to kwestia dostosowania systemu? Bo jak na razie to nie mam możliwości wykazywania osób bezpośrednio udzielających świadczeń przy poszczególnych zabiegach.
Cytat: wycich w Października 23, 2024, 08:23:58 amCytat: Mariola Spytek w Października 22, 2024, 10:52:00 amno jednak to trochę dziwne, że nadzoruje samego siebie przy wykonywaniu świadczeń;)Nadzorować musi magister - technika. Jeżeli nie ma technika, magister może nadzorować samego siebie Czy magister musi nadzorować również licencjata? Czy tylko technika?