Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
- uparty Pan z nfz
To jest po prostu ??enada, kpina i nie wiem jak to jeszcze nazwaÄ? bo okre??lenie Nfz-tu mianem "pa??stwo w pa??stwie" to za ma??o!!! Na zwrotkÄ? z zakresu Ginekologii czekam od piÄ?tku od godziny 16:21. Szczerze mam ju?? ich po dziurki w nosie ??agodnie m??wiÄ?c..... P.S. Przepraszam za nowy wÄ?tek ale nie wytrzyma??em....... EditOczywi??cie pr??ba dodzwonienia siÄ?.........przecie?? sami Wiecie
Mam zwrotkÄ? pokaza??a siÄ? dzi?? o 8:14 ale czekanie 6 dni.........a szkoda gadaÄ?. Pozdrawiam.
Cytat: maciek777 w Czerwca 12, 2009, 08:30:36 amMam zwrotkÄ? pokaza??a siÄ? dzi?? o 8:14 ale czekanie 6 dni.........a szkoda gadaÄ?. Pozdrawiam.gratulujemy wiÄ?c sukcesu to prawie jak m??j rekord... 7 dni.
Napisa??em 6 dni a tak naprawdÄ? to 6 dni i 16 h czyli niewiele kr??cej ale nie zmienia to postaci rzeczy, ??e to stanowczo za d??ugo......
MajÄ? 5 dni roboczych na sprawdzenie raportu.
sugerujÄ? pr??bowaÄ? siÄ? do dzwoniÄ?, kiedy?? mia??em taki przypadek, a po telefonie do NFZ odrazu przes??ali zwrotkÄ?.
Nie wiem, czy zrobi??a siÄ? "sama" czy zrobi?? jÄ? pracownik.