Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mam odpowiedź ( w załączeniu)rozwiązany problem niezdeklarowanych podkreślone zdanie w załączniku)
Adminstrator podmiotu rejestruje MUŚ, personel administracyjny lub medyczny w komórce zgłoszonej jako MUŚ może stworzyć grafik.
raczej 2 usługi1. 5.01.00.0000236 w celu integracji danych z CEZ komunitak SWIAD2. 5.01.00.0000235 komunikat SWIAD do NFZ w celu weryfikacji walidacji i weryfikacji Ja tak to zrozumiałam
Cytat: KrystianT w Czerwca 15, 2023, 13:31:37 pmAdminstrator podmiotu rejestruje MUŚ, personel administracyjny lub medyczny w komórce zgłoszonej jako MUŚ może stworzyć grafik.Personel administracyjny próbując dodać grafik jest błąd:"Nie odnaleziono placówki w systemie e-rejestracji. Aby skorzystać z funkcjonalności e-rejestracji, administrator podmiotu powinien skorzystać z operacji przekazania danych MUŚ."Dodałem punkty szczepień jako MUŚ. Czego jeszcze może brakować?