collapse

Reklama

Autor Wątek: Nowa wersja instalacyjna demo  (Przeczytany 17871 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tolman

• Początkujący
  • *
  • Pomógł? 0
Nowa wersja instalacyjna demo
« dnia: Czerwca 05, 2009, 11:36:50 am »
Witam
Czy wiecie skÄ?d mo??na pobraÄ? aktualna wersje demonstracyjnÄ? ks-somed, patrzy??em na ftp kamsoftu ale nie by??o (chyba ??e ??le patrzy??em)??

Pozdrawiam

Offline miszol

• Sponsorzy Forum
  • Ekspert
  • Pomógł? 33
  • Wielkopolski OW NFZ
Odp: Nowa wersja instalacyjna demo
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 05, 2009, 21:35:13 pm »
skontaktuj siÄ? z Kamsoftem, prze??lÄ? Tobie pocztÄ? p??ytÄ?. ja posiadam wersje z okolic listopada 2008. je??eli jeste?? zainteresowany to chÄ?tnie podam namiary, ale dopiero w poniedzia??ek.

winslave

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 20, 2009, 15:03:13 pm »
Witam,
Czy m??g??bym prosiÄ? o namiary na wersjÄ? demo KS-SOMED ? Z g??ry dziÄ?ki

Offline miszol

• Sponsorzy Forum
  • Ekspert
  • Pomógł? 33
  • Wielkopolski OW NFZ
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 20, 2009, 15:21:55 pm »
hej
m??g??bym napisaÄ? praktycznie to samo co w poprzednim po??cie :), czyli:

skontaktuj siÄ? z Kamsoftem, prze??lÄ? Tobie pocztÄ? p??ytÄ?.
ja posiadam wersje z okolic listopada 2008.
je??eli jeste?? zainteresowany to chÄ?tnie podam namiary, ale najwcze??niej jutro, ewentualnie dopiero w poniedzia??ek.

barszcz

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2009, 19:17:44 pm »
Witam!

Potrzebuje wersje demo SOMED'u. Jeżeli ktoś ma konkretne namiary gdzie moge zdobyć coś takiego to bardzo proszę o nie.

Pozdrawiam!

Offline zibi

• Super Specjalista
  • Pomógł? 14
  • Wielkopolski OW
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2009, 20:11:30 pm »
Witam!

Potrzebuje wersje demo SOMED'u. Jeżeli ktoś ma konkretne namiary gdzie moge zdobyć coś takiego to bardzo proszę o nie.

Pozdrawiam!
Można by rzec, że część ludzi czytać nie potrafi ;p postów piętro wyżej

barszcz

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 29, 2009, 20:53:29 pm »
Dokładniej to nie potrafią czytać ze zrozumieniem:)
Chodzi mi o konkretne namiary nr tel lub link, ponieważ na ich stronie jest kilka wydziałów i znając życie będę odsyłany od jednego tel do drugiego.
Poza tym kilka pięter wyżej kolega zdeklarował, że ma konkretny namiar.
Z góry dziękuję za pomoc i równocześnie uprasza się o nie zaśmiecanie forum nic niewnoszącymi komentarzami.

Offline miszol

• Sponsorzy Forum
  • Ekspert
  • Pomógł? 33
  • Wielkopolski OW NFZ
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 29, 2009, 23:36:22 pm »
jak pisałem wyżej:
posiadam wersje z okolic listopada 2008 - jesteś zainteresowany proszę o kontakt, podam linki

no chyba że mogę umieścić linki na forum, ale nie wiem czy to nie będzie nie zgodne z jakimś regulaminem... jak myślicie?

Offline NZOZ_SM

• Zaawansowany
  • **
  • Pomógł? -1
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 30, 2009, 08:01:38 am »
Witam!

Ja mam wersje 2009.01.0 (326 MB). Wedlug mnie najlepiej wrzucic instalke na FTPa. Dlatego prosze zainteresowanych o padanie namiarow na FTP (lub inne 'miejsce' w sieci).

Offline MK

• Kamsoft
  • Ekspert
  • Pomógł? 49
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 30, 2009, 08:48:45 am »
Jak zdobyć wersję demo...
1.   Wysłać na zamow@kamsoft.pl prośbę o wysłanie płytki z wersją demo systemu (ale doskonale wiem, że to nie rozwiązanie dla bywalców tego forum. Sam pewnie też wolałbym ściągnąć wersję z netu). Ale z kronikarskiego obowiązku muszę o tym wspomnieć.
2.   Znaleźć kolegę, który ma pełną wersję (na płytce, lub ściągnął z ftp, bo ma konto) i ją po prostu wgrać. Gdyby zaplątał się plik o rozszerzeniu ktl, należy go usunąć z katalogu. Plik ten to licencja. Wersja demo, to po prostu zwykła, normalna, pełna wersja bez wgranej licencji.
3.   Proszę wskazać jeden ftp, a wgram, po Nowym Roku, bo teraz jest w fazie testów -  najnowszą wersję 2010.00.0.0. Z różnych przyczyn nie możemy wydzielić na ftp miejsca na wersję demo, bo wraz z otrzymaniem hasła otrzymuje się też dostęp do zasobów, które raczej powinny być dla tych, co kupili.
I ostatnie, nie polecam zapoznawanie się z wersją, która jest "o dwa numerki starsza". Chodzi mi oczywiście o numer po oznaczeniu roku.  Obecnie dostępna jest wersja 2009.03.0, wgrywanie demo wersji starszej niż 2009.02.0 mija się z celem.
Być może dziś lub jutro pojawi się oficjalnie wersja na 2010.
Pozdrawiam

Offline Przemyslaw

• ForumPPS.pl
  • Administrator
  • Ekspert
  • Pomógł? 33
  • Zachodniopomorski OW
« Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 03, 2010, 15:29:17 pm »
3. Proszę wskazać jeden ftp, a wgram, po Nowym Roku, bo teraz jest w fazie testów -  najnowszą wersję 2010.00.0.0. Z różnych przyczyn nie możemy wydzielić na ftp miejsca na wersję demo, bo wraz z otrzymaniem hasła otrzymuje się też dostęp do zasobów, które raczej powinny być dla tych, co kupili.
Witam, udostępnię miejsce na serwerze na wersje demo tego programu. Proszę napisać maila na redakcja@forumpps.pl a prześle namiary na temat konta.
Dostęp będzie dla każdego (ftp/http). Średnio rozumiem jak taka firma jak Kamsoft nie chce udostępniać wersji demo swojego programu. Przecież to banalna sprawa... Naprawdę łatwo jest udostępnić plik w sieci dla danych odbiorców.

Offline PiotrSz

• Administrator
  • Ekspert
  • Pomógł? 109
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 04, 2010, 11:43:48 am »
Średnio rozumiem jak taka firma jak Kamsoft nie chce udostępniać wersji demo swojego programu. Przecież to banalna sprawa... Naprawdę łatwo jest udostępnić plik w sieci dla danych odbiorców.

Ja rozumiem doskonale !
Somed to nie PPS ktorego mozna kupic "z półki" i samemu zainstalowac
To jest duzy system i do jego poprawnego działania (nawet dema) potrzebne jest prawidłowe wdrozenie i zainstalowanie a to nie jest zadanie dla zwyklego uzytkownika!

Pamietam ze gdzies w tym roku ktoras organizacja zrzeszajaca swiadczeniodawcow "zalatwila" po promocyjnej cenie Someda dla swoich czlonkow ... cena byla promocyjna bo bez wdrozenia! I potem byly problemy, przeklinanie, marudzenie jaki program do d... A to nie wina programu ani Kamsoftu!

pozdrawiam

Offline miszol

• Sponsorzy Forum
  • Ekspert
  • Pomógł? 33
  • Wielkopolski OW NFZ
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 04, 2010, 12:13:09 pm »
Średnio rozumiem jak taka firma jak Kamsoft nie chce udostępniać wersji demo swojego programu. Przecież to banalna sprawa... Naprawdę łatwo jest udostępnić plik w sieci dla danych odbiorców.

Ja rozumiem doskonale !
Somed to nie PPS ktorego mozna kupic "z półki" i samemu zainstalowac
To jest duzy system i do jego poprawnego działania (nawet dema) potrzebne jest prawidłowe wdrozenie i zainstalowanie a to nie jest zadanie dla zwyklego uzytkownika!

Pamietam ze gdzies w tym roku ktoras organizacja zrzeszajaca swiadczeniodawcow "zalatwila" po promocyjnej cenie Someda dla swoich czlonkow ... cena byla promocyjna bo bez wdrozenia! I potem byly problemy, przeklinanie, marudzenie jaki program do d... A to nie wina programu ani Kamsoftu!

pozdrawiam
mówisz o tym marudzeniu jak nie sposób było pobrać aktualizację z powodu przeciążenia łącza kamsoftu? ;)

Offline PiotrSz

• Administrator
  • Ekspert
  • Pomógł? 109
« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 04, 2010, 12:42:33 pm »
mówisz o tym marudzeniu jak nie sposób było pobrać aktualizację z powodu przeciążenia łącza kamsoftu? ;)

no takie cos tez bylo ale tam byly jakies grubsze jaja jak np "wcisnieto" Someda IPLom na Firebirdzie i bez poprawnego skonfigurowania ...

oficjalnie nic nie wiem, cos tam tylko kiedys czytalem na ktoryms forum (nawet nie wiem czy nie tu w dziale Someda wlasnie)

pozdrawiam

Offline AnnaS

• Kompletny nowicjusz
  • Pomógł? 0
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 12, 2010, 20:45:46 pm »
Witam

Skad można ściągnąć wersję demo KS-SOMED?

pozdrawiam, Anna

* Szukaj

* Kto jest on-line

• Kropka Gości: 558
  • Kropka Ukrytych: 0
  • Kropka Użytkowników: 2
  • Kropka Użytkownicy online:

Reklama

* Aktywni

Paweł Paweł
9409 Wiadomości
mpi
3356 Wiadomości
PiotrSz
3285 Wiadomości
Michał Michał
3191 Wiadomości
karolweksler
3153 Wiadomości
09061303
3079 Wiadomości
Edward_B Edward_B
2968 Wiadomości
Bartosz Bartosz
2375 Wiadomości
maciek777 maciek777
2201 Wiadomości
cilazapril cilazapril
1634 Wiadomości

Reklama

Reklama

Style:3: index (domyslny), Portal (default), Display (default).
Pod-szablony:8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Pliki językowe:8: SPortal.english (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), SPortal.english (domyslny), index+Modifications.english (domyslny), index+Modifications.polish-utf8 (domyslny), SPortal.polish-utf8 (domyslny), index.english (domyslny), index.polish-utf8 (domyslny).
Arkusze stylów:1: portal (default).
Uwzględnione pliki:15 - 738KB. (pokaż)
Użytych zapytań: 29.

[Pokaż zapytania]