nie nikt u nas tego nie używa. Łączę się z Tobą w bólu bo wiem coś niecoś o kontaktach z CeZ w kwestii zgłaszania błędów, albo jest tak jak opisałeś albo odpiszą Ci po np. 2-3 miesiącach z pytaniem czy błąd nadal występuje
Ja co jakiś czas też sprawdzam dane swoje i swoich dzieci, ale na koncie IKP i z tym też bywa różnie. Na początku nie działało, przy próbie podglądu wyskakiwały błędy. Dwa tygodnie później działało a potem znowu nie. Poddałem się i odpuściłem.
Jak znajdę czas to poproszę jakiegoś lekarza żeby się zalogował na gabinet.gov.pl i sprawdzę.
PS. Jako, że na potrzeby testów jestem asystentem medycznym swojego lekarza rodzinnego to zalogowałem się jako asystent medyczny. Gabinet.gov.pl nie znalazł żadnych ZM dotyczących mojej osoby (nawet w trybie ratowania życia), a oczywiście są nie tylko ZM, ale i indeksy EDM przesłane do P1.
Natomiast jeżeli chodzi o Historię zdrowia to mogę tylko stworzyć nową. Nigdzie nie widzę opcji wyszukiwania. Możesz jakiś screen zarzucić albo opisać, w którym to miejscu?