Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Jak dodać do PPS test AG COV19 firmy Biomaxima . Testy rozprowadzane bezpłatnie przez RARS ? Jest tylko stary 2019 Biomaxima, ale ten jest odrzucany bo nie spełnia kryteriów. A w ogóle testy do niedawna można było wykonać bez nazwy. Obecnie chyba już nie. Od dwóch dzi odrzuca mi i dodatnie i ujemne.
@kubaru czy dzisiaj 16.08.2022r. możesz wysłać wynik testu antygenowego z KS-PPS? Jeżeli tak to jaką wersję programu masz? Ja już dwa tygodnie walczę z Kamsoftem bo w somedzie przestało to działać i zwalają winę na CeZ. Jeżeli jednak ich drugi program wysyła wyniki testów to znaczy, że to jednak Kamsoft kręci.
oczywiście, że miałem. Ja już nie wiem ile testowych bibliotek miałem. Teraz mam log z komunikacji z P1 przesłać, ale nie wiem czy znajdę dzisiaj czas na przeprowadzenie potrzebnej do tego procedury. Najlepsze jest to, jak pojawia się aktualizacja i czytasz w biuletynie, że poprawiono wysyłkę testów, łudzisz się że to rozwiąże problem po czym w MRK dowiadujesz się, że to rozwiązuje problem, który zgłaszałem tydzień wcześniej i na testowej bibliotece wysyłka działała przez 3 dni, ale dawno już nie działa
Za szybko się ucieszyłem. Losowo niektóre wyniki nie chcą się wysłać. Pacjent ma wpisany prawidłowo adres i nr telefonu. Lekarz też (bo część wyników testów wysyła bez problemu). Po wygenerowaniu logu z komunikacji sam byłaś w stanie zobaczyć w czym jest problem czy to Kamsoft analizował i Cię poinformował w czym był problem?