Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Więc tak. Wywiedziałam się w DOWNFZ. Nie ma przymusu składania oferty ( na ta chwile) można zrobić to do 31.12.2021a jeżeli ktoś chce kasę za październik musi złożyć do jutra!!!! Umowa bez koordynatora nadal będzie obowiązywać na tą chwilę- przynajmniej do końca roku.
jaką konkretnie kasę? gdzie można znaleźć warunki finansowania?Cytat: Maja04 w Października 28, 2021, 08:29:49 amWięc tak. Wywiedziałam się w DOWNFZ. Nie ma przymusu składania oferty ( na ta chwile) można zrobić to do 31.12.2021a jeżeli ktoś chce kasę za październik musi złożyć do jutra!!!! Umowa bez koordynatora nadal będzie obowiązywać na tą chwilę- przynajmniej do końca roku.
Cytat: Dcyba w Października 28, 2021, 11:35:26 amjaką konkretnie kasę? gdzie można znaleźć warunki finansowania?Cytat: Maja04 w Października 28, 2021, 08:29:49 amWięc tak. Wywiedziałam się w DOWNFZ. Nie ma przymusu składania oferty ( na ta chwile) można zrobić to do 31.12.2021a jeżeli ktoś chce kasę za październik musi złożyć do jutra!!!! Umowa bez koordynatora nadal będzie obowiązywać na tą chwilę- przynajmniej do końca roku.@Dcyba - więcej tu:https://www.nfz.gov.pl/zarzadzenia-prezesa/zarzadzenia-prezesa-nfz/zarzadzenie-nr-1602021dsoz,7420.html
Czy wniosek o rozszerzenie zakresu świadczeń należy wypełnić przez zewnątrzną dedykowana aplikacje konkurs ofert ? Tj tak jak przy skladaniu oferty przy zakładaniu POZ, czy jest jakaś inna szybsza metoda?
W wielkopolsce powiedzieli,że pełna ofertę w programie NFZ-KO. no i staram się zrobić tą ofertę, ale gdy wybiorę zakres świadczeń koordynacja opieki, wyskakuje komunikat, że brak w ofercie zakresu podatawowego. czy ktos miał taki problem? próbował w ogóle taka ofertę już składać?