Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Dzień dobryZaczynamy również wgrywc pliki na wzrost. Pełno błedów:Błąd w prasowaniu pliku, linia numer 62Błędna wartość kolumny T1-24: wartość musi byc sumą od T1-16 do T1-23Błędna wartość kolumny T2-23: wartość musi być sumą od T2-15 Exel z automatu zaokragla w "górę"Bardzo prosze o pommoc.nasz NFZ informuje, ze funkcjonalnośc dp pólnocy...
W kolumnie 5 mam wpisane 0 mimo to wyskakuje błądBłąd operacjiBłąd w parsowaniu pliku, linia numer 2:Kolumny muszą występować w kolejności wskazanej we wzorcu.Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 3:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 4:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 5:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.
W kolumnie 5 powinien być numer prawa wykonywania zawodu?Czy może raczej grupa zawodowa. Co masz wpisane w kolumnie z grupą zawodową?
Jeszcze to mi zostało co mam wpisać:(Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 3:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 4:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 5:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.Błąd w parsowaniu pliku, linia numer 6:Niewłaściwa typ danych w kolumnie 5: wymagana wartość numeryczna.