Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Mam nieprzyjemnÄ? wiadomo??Ä? dla os??b z Kujawsko-Pomorskiego. W??a??nie otrzyma??em telefon z NFZ z informacjÄ?, ??e pracownicy i harmonogramy muszÄ? byÄ? dodane we wszystkich pozycjach a nie tak jak ja zrobi??em (czyli w jednej) bo inaczej bÄ?dÄ? problemy. ??yczÄ? mi??ego klikania
czy jedynÄ? mo??liwo??ciÄ? to jest zrobienie harmonogramu kom??rki na 24h, harmonogramu pielÄ?gniarki r??wnie?? 24h a dopiero we wniosku w ka??dej pozycji wpisywanie rÄ?czne harmonogramu?dw??ch harmonogram??w do miejsca nie da rady utworzyÄ?... dw??ch tych samych miejsc dla pracownika r??wnie?? (po to zeby kopiowac harmonogramy)innego rozwiÄ?zania nie widzÄ?... chyba zeby zmieniÄ? w miejscu na czas tworzenia zg??oszenia harmonogram na "nocny"?
EDIT: Ciekawe po co jest opcja "Harmonogramy wzorcowe" jak nie mo??na ich p????niej wykorzystaÄ? przy zmianie potencja??u :/No to czas klikaÄ?, do ka??dego zakresu ??wiadcze?? trzeba dodaÄ? personel i do ka??dego pracownika wyklikaÄ? mu harmonogramy:praca w gabinecie (u mnie 8-10)praca w ??rodowisku (10-18)
jak dla mnie zawsze to szybciej .
Harmonogram wzorcowy dopisaÄ? w miejscu pracy personelu.
Tutaj:?šwiadczeniodawca->Zasoby ??wiadczeniodawcy->Zatrudniony personel->miejsca pracy->edytuj