Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Pobieranie wyników badań dla wszystkich pacjentów realizowane jest w module Gabinet w menu Dodatki. W oknie wyświetlane są wszystkie wysłane skierowania na wykonanie testu SARS-CoV-2 (COVID-19), które jeszcze nie posiadają wyniku badania.
{"errors":[{"fieldName":"miejscowosc","error":"nie znaleziono miejscowości o kodzie teryt 928989"}]}---921289Opis wewnętrzny:PL-A0366;Błąd wysyłki dokumentu HL7/CDA:Serwer zdalny zwrócił błąd: (400) Złe żądanie.Błąd w polu: miejscowosc o treści: nie znaleziono miejscowości o kodzie teryt 928989{"errors":[{"fieldName":"miejscowosc","error":"nie znaleziono miejscowości o kodzie teryt 928989"}]}
czy komórka, w której jest lekarz, który sprawdza/wysyła lekarz jest w umowie z NFZ i czy na gabinet.gov.pl ma w tej komórce dostęp do sprawdzania/wysyłania?Ja mam identyczny problem w jednej komórce i podejrzewam, że wynika on właśnie z tego, ale nie mam teraz czasu żeby to dogłębnie zweryfikować.sprawdzanie w innej komórce działa sprawdzanie wyniku, ale mam problem z wysyłaniem: