Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzień dobry, znajdę gdzieś w sieci forum dr eryka? Kiedyś było takie ledwo zipiące na dreryk.pl/forum ale zniknęło.Może jest jakieś społecznościowe w sieci ale nie mogę znaleźć.PomóżciePozdrawiamCarlos
Cytat: Carlos w Kwietnia 17, 2020, 09:31:19 amDzień dobry, znajdę gdzieś w sieci forum dr eryka? Kiedyś było takie ledwo zipiące na dreryk.pl/forum ale zniknęło.Może jest jakieś społecznościowe w sieci ale nie mogę znaleźć.PomóżciePozdrawiamCarlosA co potrzebujesz wiedzieć ?
Cytat: MichalP w Kwietnia 17, 2020, 21:03:30 pmZacznę od narzekania:Czy ktoś wie kiedy naprawią raportowanie opieki długoterminowej?I ogólnie: czy kiedykolwiek usprawnią schematy tworzenia swx i klx?W porównaniu z ks-pps to jest nędza.PozdrawiamCarlos
A masz kolejkę kolcową ?Ja mam ortopedę i słyszałem że nie ma integracji z kolcami ?
Cytat: MichalP w Maja 05, 2020, 18:28:34 pmA masz kolejkę kolcową ?Ja mam ortopedę i słyszałem że nie ma integracji z kolcami ?Pracują nad tym. Do końca tego roku mają uruchomić.C