Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Dziś lekarz stażysta nie wystawił e-skierowania z powodu braku specjalizacji. Coś chyba ktoś przesadził ?
ORA-20001: Pracownik o ID integracyjnym 108 jest juz powiazany z jednostka o ID 0
mam taki stopCytujORA-20001: Pracownik o ID integracyjnym 108 jest juz powiazany z jednostka o ID 0ktoś wie o co chodzi?
Mam pytanie odnośnie e-skierowania do szpitala:[...]
Cytat: Bocor w Lipca 27, 2020, 14:22:11 pmMam pytanie odnośnie e-skierowania do szpitala:[...]Mam tak samo jak Ty W Medisie też jest "skierowania na badanie lub leczenie".
Rozumiem, w takim razie zapytam o taki komunikat przy eSkierowaniu. U każdego jest ten komunikat, czy coś u mnie nie tak?
"Adres miejsca udzielania świadczeń zapisany w dokumencie skierowania albo dokumencie anulującym skierowania odpowiada adresowi miejsca udzielania świadczeń zapisanemu w CWUd. W CWUd usługodawca jest odszukiwany na podstawie identyfikatora biznesowego, a z listy miejsc udzielania świadczeń wybierane jest to wskazane w dokumencie. Wybrane miejsce może mieć więcej niż jeden adres. Reguła jest spełniona jeżeli choć jeden zwrócony adres jest zgodny z zapisanym w dokumencie. Zakres danych do porównania z adresów : miejscowość, nazwa ulicy, numer budynku."