Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wartość nie może być zerowa.Nazwa parametru: Nie podano kryterium przyznania wyrobu medycznego.
dzięki, już sam to znalazłem, ale zbyt intuicyjne to to nie jest. Jutro z lekarzem przetestuję.Czy to trzeba uzupełniać przy wszystkich pozycjach czy tylko nieliczne jak pieluchomajtki taki wymóg mają?Sprawdziłem kilka pozycji i o ile w przypadku pieluchomajtek wyskakuje faktycznie kilka kryteriów do wyboru to przy wielu innych takich podpowiedzi nie ma i teraz nie wiem czy wtedy nie trzeba nic dodawać czy trzeba samemu coś wymyślić?
Cytat: Michał w Stycznia 06, 2020, 20:17:17 pmdzięki, już sam to znalazłem, ale zbyt intuicyjne to to nie jest. Jutro z lekarzem przetestuję.Czy to trzeba uzupełniać przy wszystkich pozycjach czy tylko nieliczne jak pieluchomajtki taki wymóg mają?Sprawdziłem kilka pozycji i o ile w przypadku pieluchomajtek wyskakuje faktycznie kilka kryteriów do wyboru to przy wielu innych takich podpowiedzi nie ma i teraz nie wiem czy wtedy nie trzeba nic dodawać czy trzeba samemu coś wymyślić?A kojarzysz czy KSPPS posiada też mechanizm synchronizacji z AP-ZZ ?Bo póki co widzę tylko parametr "Czy użytkownik może logować się do AP-ZZ", ale nic więcej nie widzę
Niech mi teraz ktoś powie jak to jest. Lekarz, który nie wpisał kryterium przyznania wyrobu medycznego, (więc nie można było odrazu potwierdzić w systemie uprawnienia pacjenta) wydrukował zlecenie wg nowego wzoru, ale wydrukowały się tylko dwie pierwsze strony. Czy słusznie pacjenci są odsyłani ponownie do lekarza po nowe zlecenie?