Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Taka sytuacja.Nie prowadziłem Terminarza w AOS w styczniu (no coment). Dziś testowo wstecznie wpisałem w styczniu do Terminarza 2 wizyty - jedną "na bieżąco" i jedną "kontynuacja leczenia". Obsłużyłem je z datą wpisania (styczniową) i testowo wygenerowałem kolejki. Okazuje się, że w liczbie Przyjętych na bieżąco i Kontynuacja leczenia mam zera ! Co lepsze, prawidłowe liczby 1 i 1 pojawiają się ale w kolejce lutowej. Czy KS-PPS do zliczania z Terminarza bierze sobie datę systemową a olewa wybrane daty wpisania czy też obsłużenia wizyty ?Dopisałem także 2 wizyty z dzisiejszą datą i dane w kolejce lutowej stosownie się zwiększyły - czyli mam 2 + 2.--edit--Zmieniłem datę systemową na styczeń, dodałem w Terminarzu 1 pozycję, obsłużyłem i wygenerowałem kolejkę. Tym razem ta pozycja prawidłowo została zliczona i wyświetla 1.