Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Na ZZ pewnie dodaje się uprawnienia, podobnie jak to wygląda w kolcach.
Nie bronię tutaj nikogo, ale czemu piszesz wymuszenie? Tak z ciekawości?
@Artem, ale skąd wiesz, że trzeba będzie cokolwiek płacić dodatkowo? Nie przypominam sobie żebym za wystawianie kart dilo musiał dodatkowo płacić a to wg mnie tego rodzaju funkcjonalność. Za wystawianie eZLA też nie trzeba dodatkowo (tzn. jak ktoś nie korzystał z podpisów elektronicznych to tak, ale nie za samą możliwość wystawianie eZLA z poziomu programu) podobnie z e-receptą.
Skoro somed jest taki straszny to może warto poszukać czegoś lepszego?
Nie wiem czemu miałbym wysiadać, tak nawiasem. Mam doświadczenie z kilkoma różnymi tworami, jedne ładniejsze wizualnie, inne mniej, ale Somed mimo wizualnych ułomności jakościowo stoi na dobrym miejscu jako całość.
Dodatkowe opłaty - mi też się nie do końca podoba płacenie. Nie do końca podoba mi się też pewne podejście do wprowadzania opłat w Somedzie - chodzi o kulturę ich wprowadzenia (o ile dobrze pamiętam, wraz z wchodzeniem eZLA coś sie przekształciło w płatne, co nie było płatne), ale obiektywnie - czy jak pójdę do lekarza prywatnie, to mi za darmo wykona usługę lub jak mam dodatkowe badanie, to w cenie usługi mam to gratis? Patrzmy obiektywnie i wybierajmy świadomie (wydaje mi się, że somed trafił do Ciebie dość nie dawno i w cenniku od tej pory nie było żadnych zmian).Jak masz do kogoś mieć pretensje to pościgaj sprzedawce, że niedoprecyzował Ci tego czego oczekiwałeś albo wdrożeniowca, że źle Ci program wdrożył.