Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie no, tak źle to chyba nie jest...Możliwe, ze trzeba czytać również ostrzeżenia/informacje, które mogą się zamienić kiedyś w błędy. Jak na ten przykład właśnie zaczyna się weryfikacja kodów ministerialnych od początku roku.
Psychiatra, ZOL/ZPO. Najgorzej jak jest księga z poprzednich lat powiedzmy z 2017 roku, ktoś ruszy usługę w np. 2018 roku i cała księga w błędzie importu w SZOI. Zablokować poprawek nie możemy przy generowaniu raportu bo do dziś PPSa nie mamy.
Czyli w skrócie np. będzie można z poziomu ks wysyłać i ściągać raporty bez wchodzenia do szoi? Bo ja w sumie napisałem sobie skrypt do pobierania raportów zwrotnych z szoi np. jak cały rok się zaświeci ok. powiedzmy 2tyś. raportów to sobie programem ściągam bez klikania w pojedyncze raporty . No ale wczytać już muszę od ręki z poziomu programu .
xampp, ogólnie chciałem mieć już gotowca czyli PHP i Apache plus bibliotekę curl.
Możesz coś podpowiedzieć jak za pomocą PHP pobierasz raporty?