Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
A jak to zmienić w KS-Gabinet? Szukałem w kartotece ale nic nie mam do zmiany...
Cytat: Manioo SE w Sierpnia 01, 2019, 12:44:34 pmwstecznie nie zmienią wagi błędutak tylko pytałem wagę zmienią na bieżąco od września włącznie, teraz wszyscy mamy wakacje i możemy się jeszcze mylićNiestety zmienią wagę błędu jak masz informację od stycznia to we wrześniu poleci weryfikacja wsteczna i przewali na błędy od stycznia
wstecznie nie zmienią wagi błędutak tylko pytałem wagę zmienią na bieżąco od września włącznie, teraz wszyscy mamy wakacje i możemy się jeszcze mylić
Cytat: zibi w Sierpnia 02, 2019, 00:53:59 amCytat: Manioo SE w Sierpnia 01, 2019, 12:44:34 pmwstecznie nie zmienią wagi błędutak tylko pytałem wagę zmienią na bieżąco od września włącznie, teraz wszyscy mamy wakacje i możemy się jeszcze mylićNiestety zmienią wagę błędu jak masz informację od stycznia to we wrześniu poleci weryfikacja wsteczna i przewali na błędy od stycznia Podobno prawo nie działa wstecz, ale to nie w Polsce...
Sprawdźcie, jak macie fizjoterapeutów. (...)
Kurczę, czy to znaczy, że po zmianie typu lekarza trzeba RĘCZNIE poprawić (odświeżyć) wszystkie zlecenia z zeszłego roku i wysłać je statystyką?