Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Sory za dopytanie jaki program, ale wątek ogólny, a na górze posta żadnego info, dopiero w treści. Nie doczytałem
Ad.6 Nie wiem czy plotka czy nie, ale gdzie mi wpadło w oczy/uszy, że NFZ szykuje jakiś portal do pisania recept na wzór eZLA. Daję wiary w to na ok. 10%, ale może niedowiarkiem jestem..
tak jeszcze się wypowiem ale teraz jak sprawdzam sobie dalej w ppsie to nie mogę nic z poziomu terminarza zrobić itd. i widzę że mogę to robić dopiero po zakupie "KS-PPS - ROZSZERZONA REJESTRACJA WIZYT STOMATOLOGICZNYCH - LICENCJA NA MODUŁ". Czy ich zdrowo pogrzało? Jeszcze jak dojdzie moduł na umowy komercyjne to w ciągu roku trzeba będzie płacić 1055 netto(ok. 1300zł netto).
2-5 wyjdziesz na swoje, a w komercji raczej na Somed narzekać nie będziesz już na emeryturze (z uwzględnieniem, że ilu lekarzy tyle powinno programów być
Już jest: https://gabinet.gov.pl. Są tam recepty i skierowania P1.