Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
czytamyhttp://forumpps.pl/index.php?topic=11185.0
Jeśli jesteś pewny(a) że w komunikatach lipcowych został element nfz-psychiatria z atrybutami teryt i student przekazane w komunikacie SWIAD (v.8.3) to już tylko NFZ może wyjaśnić dlaczego teraz pokazuje błąd
Cytat: bart w Października 04, 2018, 11:13:58 amJeśli jesteś pewny(a) że w komunikatach lipcowych został element nfz-psychiatria z atrybutami teryt i student przekazane w komunikacie SWIAD (v.8.3) to już tylko NFZ może wyjaśnić dlaczego teraz pokazuje błądtak wszystko przekazane w lipcu podłączał mi się kamsoft i potwierdzał poprawność wprowadzenia tych atrybutów. a teraz NFZ odsyła znów do dostawcy a dostawca mówi że wszystko ok.
Cytat: 1qqaz w Października 04, 2018, 11:37:04 amCytat: bart w Października 04, 2018, 11:13:58 amJeśli jesteś pewny(a) że w komunikatach lipcowych został element nfz-psychiatria z atrybutami teryt i student przekazane w komunikacie SWIAD (v.8.3) to już tylko NFZ może wyjaśnić dlaczego teraz pokazuje błądtak wszystko przekazane w lipcu podłączał mi się kamsoft i potwierdzał poprawność wprowadzenia tych atrybutów. a teraz NFZ odsyła znów do dostawcy a dostawca mówi że wszystko ok. Ja bym tam sprawdził, co w pliku raportu jest zapisane, a post Pawła tylko potwierdza moje podejrzenia.