Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy ktoś skusił się albo planuje skorzystać z tej funkcji KS-PPS - Import świadczeń ZPO z plików XLS/CSV (pakiet dla 5 lokalizacji i limit 5000 świadczeń /miesiąc) - Licencja na moduł za 499 zł netto?Jak wrażenia?
Jakiś czas temu rozmawiałem z supportem Kamsofta odnośnie tego modułu i dostałem informację, że póki co służy on jedynie aptekom w celu importowania plików z KS-AOW do czegoś tam innego... Kobieta sama nie bardzo miała pojęcie co mówi.Czy mógłby ktoś potwierdzić, że sklepy medyczne mogą korzystać z tego modułu, aby importować do PPSa zlecenia wprowadzone w eZWM?
CytujJakiś czas temu rozmawiałem z supportem Kamsofta odnośnie tego modułu i dostałem informację, że póki co służy on jedynie aptekom w celu importowania plików z KS-AOW do czegoś tam innego... Kobieta sama nie bardzo miała pojęcie co mówi.Czy mógłby ktoś potwierdzić, że sklepy medyczne mogą korzystać z tego modułu, aby importować do PPSa zlecenia wprowadzone w eZWM?Był gdzieś komunikat w NFZ że coś po 15.02 ma ruszyć w tym temacie. Nie pamiętam tylko gdzie to czytałem.Edit:Znalazłem https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktualnosci-centrali/komunikat-dla-swiadczeniodawcow-realizujacych-zlecenia-na-zaopatrzenie-w-wyroby-medyczne,7570.html
Ale to tak o za darmo?
KS-PPS - Import świadczeń ZPO z plików XLS/CSV (pakiet dla 5 lokalizacji i limit 5000 świadczeń /miesiąc) - Licencja na moduł 499,00 netto