Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
A jak to jest z tymi wnioskami na środki pomocnicze wybierane co miesiąc. Pacjent ma zlecenie na 6 miesięcy. Chce pobierać co miesiąc. Możemy rozliczać co miesiąc. W ilości wybranuch sztuk wpisujemy tylko 90 i tak co miesiąc? Mamy pilnowac aby to było te 6 miesięcy?
Jeden pozytyw tego wszystkiego, to fakt, że nie mam błędu numeru zlecenia, bo KSPPS krzyczał, że jest niepoprawny, ale to olałem i zatwierdziłem.
Witajcie,a co zrobić w przypadku, gdy z wybieralnej listy nie można wybrać poradni ortopedycznej, bo taka nie istnieje na SZOI (mamy tylko prywatną) a lekarze cstamtad wystawiają zlecenia ortopedyczne. Czy dodac na szoi takie miejsce, jesli mamy w zgloszone w rejestrze?
Czy spotkał się ktoś z sytuacją że po wysłaniu raportu gdzie znajdowały się pampersy z ważna kartą z 2019 roku wyrzuca błąd importuz informacji z nfz które uzyskałem wynika to z tego że nie ma przekazanej informacji o tym jaki lekarz wystawił regon przychodni itd, a faktycznie te dane są dodane. Czyżby kamsoft znow coś namiesza ł ??