Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Możliwe, że żeby nie kombinować to zrobią to w module ZPO.
Troszkę mi to komplikuje sprawę, bo w tym momencie mam 9 umów ZPO i w każdym sklepie w tych województwach musiałbym mieć KS-PPSa (wiele stanowisk). Do tego dochodzi fakt, że to ja wprowadzam zdalnie zlecenia do PPSa i to na koniec miesiąca wszystkie z "opóźnieniem".
CytujTroszkę mi to komplikuje sprawę, bo w tym momencie mam 9 umów ZPO i w każdym sklepie w tych województwach musiałbym mieć KS-PPSa (wiele stanowisk). Do tego dochodzi fakt, że to ja wprowadzam zdalnie zlecenia do PPSa i to na koniec miesiąca wszystkie z "opóźnieniem".LeszekRe będziesz musiał przekonać klientów, żeby realizowali w AP-ZZ jeżeli chcesz nadal ich rozliczać
Gorzej ze mną, bo będę musiał pobierać sobie pdfy zleceń i wklepywać do PPSa albo po staremu... skany od klientów III i IV część podpisana przez osobę odbierającą
CytujGorzej ze mną, bo będę musiał pobierać sobie pdfy zleceń i wklepywać do PPSa albo po staremu... skany od klientów III i IV część podpisana przez osobę odbierającąZrób każdemu dostęp do ftp lub coś w chmurze, żeby zapisywali przed wydrukiem w tej lokalizacji pdf-y i będziesz miał gotowy zestaw.
Pozwolę sobie wtrącić w dyskusję i zareklamować. nfz.infofarm.pl działa dokładnie tak, jak tu Państwo podnosicie. Pracownik w sklepie medycznym/zakładzie za pomocą aplikacji potwierdza zlecenia w eZWM. Dane są zapisywane do programu, łącznie z plikami pdf (1-2 strona, 3-4 strona). Osoba rozliczająca refundację po zalogowaniu do programu ma już wszystkie dane gotowe do rozliczenia. A że aplikacja jest webowa, to lokalizacja geograficzna sklepów/zakładów i biura rozliczeniowego nie ma znaczenia.