Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Mam ten sam problem. Symbol ZSN wraca z błędem, symbol 47CZN podobnie. Jeżeli ktoś trafi z symbolem, będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą.
Cytat: mall w Sierpnia 01, 2018, 09:14:38 amMam ten sam problem. Symbol ZSN wraca z błędem, symbol 47CZN podobnie. Jeżeli ktoś trafi z symbolem, będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą. Prawdopodobnie (w rehabilitacji) robimy to tak, że oznaczmy zarówno ZSN jak i 47CZN i dla ZSN dajemy F4 i dodajemy dane dokumentu.Pozdrawiam
Zaznaczyłam ZSN oraz 47CZN oraz dane dokumentu i cały czas wraca błąd nie przekazano danych o dokumencie potwierdzającym uprawnienia dodatkowe rozliczam się w mMedice, może ktoś miał podobnie ?
Na karcie wizyty pacjenta obok uprawnień dodatkowych jest taka karteczka (dokumenty uprawnień dodatkowych). Jak na nią klikniesz pokazuje się uprawnienie. Jak klikniesz pod ptaszkiem szarym to pojawia się ptaszek ZIELONY - jak to fajnie brzmi jestem w fazie testów, czekam na zwrotkę z NFZ. Może to potrwać Niestety trzeba to przeklikać na każdej wizycie.Udało się wróciły bez błędów. Powodzenia.
Cytat: dominika84 w Lipca 17, 2018, 12:55:35 pmDzień dobry,miałam ten sam błąd, ale po wybraniu 47ZN dodałam numer orzeczenia i datę wystawienia (REJESTRACJE>PACJENCI>DANE PODSTAWOWE>UPRAWNIENIA DODATKOWE>47ZN>F4 i uzupełnić dane o orzeczeniu) i po tym raport wrócił bez błędów.PozdrawiamA jak zrobić to w KS-PPS? Tam w uprawnieniach dodatkowych nie ma 47czn, ani zsn.
Dzień dobry,miałam ten sam błąd, ale po wybraniu 47ZN dodałam numer orzeczenia i datę wystawienia (REJESTRACJE>PACJENCI>DANE PODSTAWOWE>UPRAWNIENIA DODATKOWE>47ZN>F4 i uzupełnić dane o orzeczeniu) i po tym raport wrócił bez błędów.Pozdrawiam
rozliczam w KS-PPS, przez moduł REHABILITACJA i nie wiem nadal gdzie dodać dane orzeczenia, żeby za każdym razem nie wpisywać ręcznie przy każdym produkcie
Co post to inne info - wychodzi trochę nieskładnie.W jakiej to poradni przeszedł na tą jasną stronę mocy? Raczej w każdej poradni znaczny niepełnosprawny jest bez kolejki, także trochę to jest nie ten teges.