Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hej czy to prawda ze wkrótce.... chyba w przyszłym tygodniu.... bo czasu mało w trybie Pilnym mają być ogłoszone konkursy na AOS bo sa już jakieś decyzje w NFZ, nie wiem na ile to prawda czy to może ktoś z NFZ powiedział mi żart prima-aprilis-owy...Macie jakieś informacje, ktoś jest w stanie to potwierdzić lub zanegować? miała być aneksacja ale góra się nie zgadza i stąd te szybkie zmiany.Pozdrawiam
W jakim OW NFZ to usłyszałeś?
Jacyna "gadał" w mediach że nie ma rąk do pracy aby przeprowadzić konkurs w rodzaju AOS. Umowy mają być aneksowane na kolejne 1/2 roku. Ale wiadomo ... czujnym trzeba być ...
Cytat: wojciech.re w Kwietnia 06, 2018, 11:05:16 amJacyna "gadał" w mediach że nie ma rąk do pracy aby przeprowadzić konkurs w rodzaju AOS. Umowy mają być aneksowane na kolejne 1/2 roku. Ale wiadomo ... czujnym trzeba być ...Tak jest, sporo artykułów było jakieś 2 tygodnie temu na ten temat. Dzwoniłem do mojego OW, ma być aneksowanie umów (nie wiedzą kiedy i na ile czasu aneksują), bo teraz jest za mało czasu na konkurs uwzględniając czas na obsługę kontraktowania, ocenę zgłoszeń i ew. odwołania.