Ja testuję już od kilku miesięcy i niestety nie działa to tak fajnie jak myślałem.
1. Często część gui ppsa przysłania np pole do wpisywania nazwisk albo pojawiają się inne kwiatki,
2. Wpisując prawidłowo nazwisko litery wpisują się w innej kolejności (sprawdzałem to kilka razy).
3. Filtrując sobie pacjenta w module rozliczenia (Pacjenci) wpisując np. jego PESEL pojawią się czasami dane (deklaracje, adres, uwagi) innego pacjenta lub brak jest jakichkolwiek informacji.
4. Po ustawionym w PPS okresie bezczynności pojawia się okienko do ponownego wpisania hasła użytkownika. Niestety bardzo często okienko to pojawia się pod aktualnym widokiem PPS i w żaden sposób nie można się do tego okienka dostać (czasami działa alt+tab) i pozostaje wyłączenie PPSa z poziomu Menadżera zadań.
Ponadto bardzo często pracownicy zgłaszają mi, że program się wiesza.
Po tym jak odpaliłem RemoteApp (RDP) w windowsie liczba telefonów do mnie zmalała i pracownicy już tak nie narzekają.
Jedyną przewagą (poza ceną dla dwóch użytkowników) jaką zaobserwowałem jest mapowanie drukarek, z którym w przypadku RDP nie mogę sobie poradzić a w winflectorze działą to jak powinno.