Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy ja dobrze rozumiem, ??e to "zg??oszenie zmiany do umowy" zbiera wszystkie wprowadzone wcze??niej przeze mnie w zasobach zmiany np. harmonogram??w? A potem - po zatwierdzeniu przeze mnie - jest ono przekazywane do NFZ?
Cytat: Patrycja w Marca 14, 2009, 15:00:16 pmCzy ja dobrze rozumiem, ??e to "zg??oszenie zmiany do umowy" zbiera wszystkie wprowadzone wcze??niej przeze mnie w zasobach zmiany np. harmonogram??w? A potem - po zatwierdzeniu przeze mnie - jest ono przekazywane do NFZ?Na razie niestety nie, na szkoleniu Pan Pawe?? Nawara (Mazowiecki OW) zapewnia??, ??e docelowo tak ma byÄ?. Na ten moment po dodaniu zg??oszenia trzeba r??wnie?? dodaÄ? (wybraÄ? z listy) nowego pracownika.
Nadal jednak nie wiem, co zrobiÄ? z lekarzem, kt??ry wcze??niej mia?? listÄ? aktywnÄ? i zosta?? zg??oszony w ofercie jako dostÄ?pny od poniedzia??ku do piÄ?tku, a obecnie bÄ?dzie pracowa?? jako "lekarz do pomocy", bez w??asnej listy pacjent??w, tylko 2x w tygodniu.Czy wystarczy, je??li zmieniÄ? mu harmonogram czasu pracy, czy te?? muszÄ? go usunÄ?Ä? z personelu na SZOI.
"Przyjaciel" z NFZ, do kt??rego zadzwoni??am, aby zasiÄ?gnÄ?Ä? informacji po naradzie z innymi "przyjaci????mi" obecnymi w tym samym pokoju podjÄ??? decyzjÄ? o konieczno??ci usuniÄ?cia lekarza z SZOI.