Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Taa normalka w ko??cu, trwa w ko??cu okres rozliczeniowy. Dlaczego by tu nie wy??Ä?czyÄ? SZOI na ca??y ??ikend? ZresztÄ? problem nie dotyczy tylko tego ksiÄ?stwa.Niech zgadnÄ? : "Przerwa serwisowa"
Mniejsza o to jaki jest pow??d. Wa??ne, ??e nie dzia??a i nikt z tym nic nie robi. Mo??e po ??ikendzie, mo??e z rana albo ko??o 12. Po prostu pad?? i tyle w temacie powa??nego traktowania. Rozumiem, ??e w ??ikend nikt nie pracuje? Nikt nie sprawdza tego?
Cytat: pav w Marca 09, 2009, 07:45:18 amMniejsza o to jaki jest pow??d. Wa??ne, ??e nie dzia??a i nikt z tym nic nie robi. Mo??e po ??ikendzie, mo??e z rana albo ko??o 12. Po prostu pad?? i tyle w temacie powa??nego traktowania. Rozumiem, ??e w ??ikend nikt nie pracuje? Nikt nie sprawdza tego?i takie co?? wk......ia mnie najbardziej. Je??li podejmujÄ? siÄ? pracowaÄ? jako administrator to jestem przygotowany na awariÄ? o ka??dej porze dnia i nocy a nawet w trakcie urlopu. Poszed??by jeden z drugim do pracy w prywatnej firmie to za....a??by w niedzielÄ? a?? huczy do firmy postawiÄ? serwer. Ale pracownikom NFZ nie wolno siÄ? przemÄ?czaÄ? - czas wolny to ??wiÄ?to??Ä? a ??wiadczeniodawcy nie zajÄ?c - nie ucieknÄ?...W ko??cu to NFZ dla ??wiadczeniodawc??w czy ??wiadczeniodawcy dla NFZ? .Powinni za takie kpiny z ludzi karaÄ?....
i takie co?? wk......ia mnie najbardziej. Je??li podejmujÄ? siÄ? pracowaÄ? jako administrator to jestem przygotowany na awariÄ? o ka??dej porze dnia i nocy a nawet w trakcie urlopu.
Sam biegam tak w weekendy i nie jednÄ? nockÄ? w firmie ju?? przesiedzia??em, pytanie tylko ile taki admin zarabia....ale czekajcie przecie?? pracownicy NFZ to nie ludzie...nie muszÄ? spaÄ?, je??Ä? i piÄ? byle tylko system ??wiadczeniodawcom dzia??a?? i ca??y ??wiat stanie siÄ? piÄ?kny, szpitale bÄ?dÄ? z nale??ytÄ? staranno??ciÄ? stosowaÄ? siÄ? do zapis??w um??w itd.....jako admin wiem te?? jedno-okno serwisowe musi istnieÄ? a jak d??ugie i jak czÄ?sto to ju?? zale??y od danego ??rodowiska.
Jaka?? zbiorowa paranoja. Kto?? nie potrafi wykonaÄ? swojej pracy i ma nagle obro??c??w. Katastrofa. Nie potrafisz to siÄ? zwolnij i nie nÄ?kaj innych. Generalnie przy ka??dej ofercie pracy powinien byÄ? zapis - wymagane minimum my??lenia.
No to siup:Przerwa techniczna System niedostÄ?pny z powodu konserwacji. Przewidywany czas blokady dostÄ?pu: od 2009-07-08 00:00 do 2009-07-08 07:00. Przepraszamy za powsta??e utrudnienia. Prosimy spr??bowaÄ? p????niej. Tylko, ??e mamy dopiero 23:28To sobie popracowa??em.