Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kamsoft przygotował - poczytajcie instrukcję do najnowszej aktualizacji. Samo się nie dzieje nic jednak, trzeba wywołać funkcję (ścieżka w opisie aktualizacji) - niestety do tego trzeba mieć licencję na przynajmniej jednego grupera. Sprawdziłem i działa.Sam gruper też dla nowych świadczeń poprawnie grupuje, więc nie wiem o co szum jest.
Cytat: 09061303 w Sierpnia 02, 2017, 14:30:46 pmKamsoft przygotował - poczytajcie instrukcję do najnowszej aktualizacji. Samo się nie dzieje nic jednak, trzeba wywołać funkcję (ścieżka w opisie aktualizacji) - niestety do tego trzeba mieć licencję na przynajmniej jednego grupera. Sprawdziłem i działa.Sam gruper też dla nowych świadczeń poprawnie grupuje, więc nie wiem o co szum jest.tylko w psy nie ma grupera
Nie ma grupera czy nie masz grupera (wykupionego)Jeżeli nie ma grupera to po wczytaniu nowych plików umów program powinien zapytać czy przeliczyć świadczenia na podstawie nowych stawek (a przynajmniej tak to dawniej w innych zakresach działało).Pozdrawiam