Pusty epizod w dniu wycisku uzupełniony całą resztą danych wraz z produktem w momencie oddania protezy. Ale to już napisałem wcześniej.
@cobratw
Ale w którym KS powiedzieli, że somed nie wysyła tych danych - centrala, oddział,.. W centrali raczej tego nie usłyszałbyś, przynajmniej od osób, z którymi mnie infolinia łączy.
Centrala miała całkowitą rację, Somed jest zgodny z rozpo, ale nie był w kontekście protetyki. Teraz jest. Sprawdzałem wczoraj aktualne SWIAD i zarówno PPS jak i Somed wysyła te dane. Zanim gdziekolwiek zadzwonisz z takim tematem sprawdź w specyfikacji xmla danej wersji SWIAD czy pole jest obowiązkowe czy nie, a wtedy za bardzo nie uwierzysz jak ktoś powie, że się coś nie wysyła, a w spec xml jest polem obowiązkowym. Inna sprawa, to czy dla osoby tak twierdzącej nie wysyła znaczy wpis jak dla braku kolejki.
Sprawdź na jakimś Somedzie demo z wczytaną umową, czy poprawnie skreślona przez wykonanie rezerwacja kolejkowa nie zostanie wygenerowana do pliku z info o kolejce. Jak coś służę pomocą.