Witam Serdecznie, jestem nową użytkowniczką tego portalu i od niedawna(niestety) zostałam skazana na zajmowanie się systemem SZOI.
Mam taki problem, otóż w tym systemie dodane były 4 pracownice, trzy z nich już nie pracują, została tylko jedna. NFZ skontaktował się zemną w sprawie zamknięcia harmonogramu tych osób, i tu niestety pojawił się problem.
Ponieważ, moja wiedza dot. tego systemu jest znikoma starałam się działać intuicyjnie, wszystko zakończyło się tym, że wniosek Pani z NFZ mi odrzuciła, bo nie był w terminie 30 dni i w obecnej chwili te trzy osoby mają zamknięte zatrudnienie na dzień 24.05.2018r.
Chciałam ponownie, po odrzuceniu przez tą Panią wniosku o zmianę, jednak zamknąć go już poprawnie.
Kroki:
Zasoby świadczeniodawcy-zatrudniony personel-miejsca pracy-edytuj.
Tu niestety nie mogę już zrobić nic, bo pokazuje zatrudnienie od 1.01.2015-24.05.2018r nic nie mogę zamknąć. Generalnie nie mam zupełnie pojęcia jak to zrobić i co zrobić, ponieważ Pani z NFZ powiedziała, że ona też nie wie. Tylko zasugerowała wznawianie zatrudnienia na 25.05.2018r. Sytuacja jest patowa, bo jestem w tym niestety mocno zielona, gdyby ktoś mógł mnie uratować byłabym prze szczęśliwa, płace złotem!