Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
U mnie nie, nadal ten sam komunikat
Cytat: zielony w Września 26, 2016, 11:29:41 amW takim przypadku tak ale mówimy o 99,9% użytkowników, którzy i tak mają Windowsa, a wtedy nie jest to problem. A wady? Nie ma produktu bez wad ale ważne aby było ich jak najmniej i aby dostać jak najwięcej za daną cenę a tu mMedica ma więcej do zaoferowania Mają Windowsa... bo brak produktów na Linuxa, a informatycy boją się Linuxa, bo trzeba się uczyć...Zaletami Linuxa są:- otwartość kodu- brak wirusów- Szybkość (brak programu AV powoduje zwolnienie zasobów)- wysoki poziom bezpieczeństwa- możliwość zdalnego nadzoru z konsoli (terminal)- darmowyEugeniusz Rink
W takim przypadku tak ale mówimy o 99,9% użytkowników, którzy i tak mają Windowsa, a wtedy nie jest to problem. A wady? Nie ma produktu bez wad ale ważne aby było ich jak najmniej i aby dostać jak najwięcej za daną cenę a tu mMedica ma więcej do zaoferowania
Na moim PPS podmiana pliku .dll pomogła. Na razie wygląda stabilnie. Końcówki w sieci też działają. Pozdrawiam
Cytat: Elethar w Września 26, 2016, 11:59:14 amNa moim PPS podmiana pliku .dll pomogła. Na razie wygląda stabilnie. Końcówki w sieci też działają. Pozdrawiam u mnie w katalogu KS-PPS nie ma pliku kssec.dll ?? jest natomiast w katalogu KSSec - czy tutaj powinnam wkleić plik kssec.dll który pobrałam z serwera kamsoft ??
HEJ, a na jakim systemie pracujecie?BO u mnie na WIN7 zadziałało, natomiast na WIN XP nie działauruchomilem tylko program poprzez miane daty na 25.09pozdrawiam
Cytat: mlutek w Września 26, 2016, 15:17:02 pmHEJ, a na jakim systemie pracujecie?BO u mnie na WIN7 zadziałało, natomiast na WIN XP nie działauruchomilem tylko program poprzez miane daty na 25.09pozdrawiamteż zmieniłam datę na 25.09. i dopiero działa. a co jutro? też będzie ten sam błąd?? nie życzę sobie takich prezentów niespodzianek od kamsoftu ;P wszystko aby "umylić nam życie" ;P dziękuję za takie coś...