Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pytanie - czy gdy rok temu zakupilem s??owniki ICD:09 i ICD:10 to muszÄ? przy zakupie licencji na 2009 tez kupowaÄ? te s??owniki?
Ja PPS'a kupi??em jeszcze za czas??w kiedy za s??owniki siÄ? nie p??aci??o i p??acÄ? tylko za licencje PPS'a a s??owniki mam ca??y czas.
a dla mnie to jest co?? nie tak. Kupowali??cie s??owniki czy prawo ich u??ywania przez jaki?? okres czasu? W przypadku programu p??acisz za program i za to ??e przez rok mo??esz aktualizowaÄ?. Ze s??ownikami chyba jest trochÄ? inaczej. Bo chyba nie sÄ? zbyt czÄ?sto aktualizowane (o ile w og??le sÄ?) a je??eli nawet to dlaczego nie mo??esz korzystaÄ? z juz zakupionych je??eli nie sÄ? ci potrzebne aktualizacje.Ja PPS'a kupi??em jeszcze za czas??w kiedy za s??owniki siÄ? nie p??aci??o i p??acÄ? tylko za licencje PPS'a a s??owniki mam ca??y czas.
Ka??dy ma prawo zakupu nowej licencji, nie widzÄ? potrzeby przed??u??ania licencji po przerwie i p??acenia wstecz.