Właśnie teraz działają. Sprzatają po poprzednikach. To wszystko świeża sprawa od stycznia przesiadka. Więc wszyscy sie uczą . Mase kasy poszło się rąbać, gdy do tej pory masa była produktów nierozliczonych ,lub z błędami -nawet nie chcę myśleć , bo serce się kraje.
W dotychczasowym programie nie było widać jasno błędów itd. PPS pozwala zobaczyć , a na moje wieloletnie prośby by kobitki raczyły się tym zająć . Ciągle słyszałem ,że maja taki zap... ,że nie mają już serca do niczego.
Technicznie wygląda to dosyć nieźle.
Pacjent przychodzi jest rejestrowany wyświetla sie zarówno w rejestracji u poszczególnej lekarki tu widać ich pięć . A w gabinetach tylko do danej dr. Sprawdzanie było w rejestracji , ale po zadymie z logowaniem do Ewus póki co ponownie lek będzie sprawdzał ewus tak dla pewności.
Ponieważ rozliczenia były prowadzone nieudolnie i byleby przepchnąć . To jak się powiedziała A i zakupiło za dużą kasę licencje to warto wydać jeszcze trochę na obsługe . Więc decyzja zapadła by byli to ci sami co instalowali program. I tyle.
ja póki co ze swoim gabinecikem wyrabiam w PPS-e ale "kra nade mną coraz grubsza" i czuję ,że długo juz tak nie popływam . A zgłębiać temat profesjonalnie to już mi się nie chce.