Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Juz wiem o co sie rozchodzi.Wazne przy tym aby wylaczac program jezeli masz kilka list do zweryfikowania. Sprawdzasz jedna liste wylaczasz program. Wlaczasz program i sprawdzasz z kolejnego xls'a inaczej przy wczytaniu kolejnego pliku z peselami sciaga rowniez pesele z zaimportowanej listy wczesniej. Nadal nie moge rozgryzc o co chodzi z tymi tymczasowymi plikami .tmpZaden proces mi nie znany ich nie uzywa a jednak nie moge ich usunac.
Z FAQ..... http://www.e-wus.jakub-kwietko.pl/pl,faq.html....2. Aplikacja jest darmowa ale wymagana jest rejestracja, o co chodzi?- Rejestracja jest w celach informacyjnych wymaganych do wystawienia darmowej licencji potrzebnej do uruchomienia aplikacji.3. Czy w przyszłości licencja będzie płatna?- W najbliższym czasie nie planuję wprowadzać płatnej wersji tego programu. ......
Nie mam nic przeciwko zarabianiu na swojej wiedzy , czasie itd. Ale jako klient lubie być traktowany poważnie.Wystarczy mi lekceważenia ze strony naszego ukochanego państwa i NFZ-tu. Stawiania pod ścianą. a cyt z FaQ .......... Pewnie zniknie jak to na stronach NFZ-tu, czy SZOI też bywało.
Skoro i tak trzeba było mieć licencję "serwusiową" do wczytywania plików potwierdzeń więc ci, którzy nie korzystają z hurtowego sprawdzania uprawnień pewnie sobie odpuszczą i wrócą na stronę Serwusia. Szkoda bo przyjemnie się używało tego programu. Ale wszystko rozumiem.
Niestety wiem o tym, dlatego bardziej przyłożę się do AutoKlient i to będzie flagowym produktem.Też mi jest przykro ale trzeba zrozumieć innych twórców oprogramowania...
Cytat: benkowik w Stycznia 25, 2013, 09:46:18 amNiestety wiem o tym, dlatego bardziej przyłożę się do AutoKlient i to będzie flagowym produktem.Też mi jest przykro ale trzeba zrozumieć innych twórców oprogramowania...W kwestii Autoklienta opłatę rozumiem. Dla mnie korzystającego z Klienta opłata 50zł jest nie adekwatna do korzyści, który daje. Jestem w stanie zaakceptować 19,95