Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Co do zapisu w bazie: jest tabela CWU gdzie między innymi jest pole KCWU Varchar(17) i wpisy w tym polu wyglądają tak samo jak kody generowane przy sprawdzaniu ze strony eWUŚ. Myślę, że do przypisania uprawnienia do danej usługi to wystarczy a plik nie będzie potrzebny. Ale to oczywiście moja teoria
Jak zwykle nikt mnie nie słucha, więc sie powtórzę.
witajcieMam problem z eWUŚ w PPS wersja sieciowa.Program zapisuje pliki .zip sprawdzające uprawnienia pacjentów w katalogach CWU tylko na klientach dla użytkowników z ograniczonymi uprawnieniami, zaś dla admina zapisuje na dysku serwera. Chciałbym, żeby to było wszystko zapisywane na dysku serwera bez względu na użytkownika. Może macie jakiś pomysł co powinienem zmienić i gdzie ... (Windows 7)Cały katalog KS jest udostępniony do zapisu/odczytu dla całej grupy roboczej.Ponoć użytkownicy z ograniczeniami uprawnień muszą mieć możliwość tworzenia katalogów na serwerze - info z kamsoft - ale nie bardzo wiem jak to ugryźć...pomoże ktoś ?
Umożliwiono zapisywanie na dysku sieciowym plików, zawierających potwierdzenia uprawnień pacjentów przez system eWUŚ.