Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Gdzieś około 15 września miałem juz plik na SZOI.
Mazowiecki, na pewno Jak rozmawiałem z gościem z oddziału to twierdził że nie mają jakiś sztywnych terminów zakończenia renegocjacji I półrocza.
Ugody za pierwsze półrocze prowadzi dział finansowy, z tego co mam w notatkach to jest pod numerami: 225828324, 225828325, 225828326. Ale z nazwiska nie skojarzę nikogo.Podstawą jest oczywiście podanie o rozliczenie nadwykonań, najlepiej poleconym albo osobiście bo faxy potrafią zaginąć, i informacja z działu monitorowania umów o rozliczeniu I półrocza.
no i ?
WitamW związku z nowymi wytycznymi NFZKP odrzucili nam aktualizacje oferty (umowe mielismy podpisaną na 2011-2013) na ginekologię, gdyż nie mamy ginekologa który przyjmowałby przez 12 godz w tygodniu (mamy tylko 160 pkt m-c) . Przepraszam, że pisze nie na temat
W wymaganiach to już jest od dawna. Tyle, że do tej pory fundusz patrzył przez palce na poradnie, które pracowały 5-8h tygodniowo.