Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy jest to lekarz zatrudniony na SZOI?Jeżeli jest to czy dodany jest do wszystkich pkt umowy?
To jakim cudem przeszły usługi płatne
Personel dodany
Oczywiście. Robisz wniosek na szoi (nie wiem z jakiego jesteś oddziału, bo u nas w Wielkopolskim OW chcą jeszcze papierowy wniosek) i czekasz na aneks. Po wgraniu aneksu musisz wykonać funkcję w module serwis raportowanie do OWNFZ->zbiorcze korekty świadczeń->przygotowanie zestawów świadczeń do ponownego przesłania.
Cytat: Tomi77 w Czerwca 10, 2010, 17:44:00 pmOczywiście. Robisz wniosek na szoi (nie wiem z jakiego jesteś oddziału, bo u nas w Wielkopolskim OW chcą jeszcze papierowy wniosek) i czekasz na aneks. Po wgraniu aneksu musisz wykonać funkcję w module serwis raportowanie do OWNFZ->zbiorcze korekty świadczeń->przygotowanie zestawów świadczeń do ponownego przesłania. W module serwis nie mam raportowania do OWNFZ