Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja także mam z tym proble, wszystkie zwrotki do swx i wsx pobrane, skrypty naprawiające zrobione i nic, dalej ten komunikat, osoby w ppsie wyglądają takproszę pomóżcie
tzn wydaje mi się że są w PPS usunięte ale nie potwierdzone przez NFZ...trzeba by je jeszcze raz wysłać statystycznym...albo sprawdzić w którym raporcie poszly te zestawy jako usunięte i wtedy sprawdzić zwrotny z tamtego raportu czy nie ma tam jakiś komunikatów...P.S. status zestawu wskazuje na to że za każdym razem Ci go pobiera do statystycznego....
Cytat: Piotr29 w Lutego 09, 2010, 12:29:52 pmtzn wydaje mi się że są w PPS usunięte ale nie potwierdzone przez NFZ...trzeba by je jeszcze raz wysłać statystycznym...albo sprawdzić w którym raporcie poszly te zestawy jako usunięte i wtedy sprawdzić zwrotny z tamtego raportu czy nie ma tam jakiś komunikatów...P.S. status zestawu wskazuje na to że za każdym razem Ci go pobiera do statystycznego....dokładnie sprawdzałem kilka razy i za każdym razem wchodzi do statystycznego w zwrotce brak błędow a jednak go nie wysyła lub nie potwierdza w nfz
A czy sprawdzałeś jaki status mają produkty o id produktu: 24425, 24427, 24429? Wg tego co pokazał moduł serwis, te produkty nie znajdują się w szablonach.
ze statusu wynika że nie poszły statystycznym ... sprawdź może jeszcze na SZOI w której zakładce są czy w produktach rozliczonych czy do rozliczenia....