Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak już widzisz przy umowie na SZOI na ile faktura to wystawiasz i tyle. Nic ne zaokrąglasz bo tam jest już dwa miejsca po przecinku i tyle ma być. Miałem przy jednej faktuże tak, sam obliczyłem ile po przecinku wychodziło mi xxx,4985 to zaokrągliłem na xxx,50 i za dwa dni telefon, że ma być xxx,49 bo tak jest na SZOI, trzeba było poprawić
Cytat: Edward_B w Sierpnia 08, 2020, 17:26:51 pmJak już widzisz przy umowie na SZOI na ile faktura to wystawiasz i tyle. Nic ne zaokrąglasz bo tam jest już dwa miejsca po przecinku i tyle ma być. Miałem przy jednej faktuże tak, sam obliczyłem ile po przecinku wychodziło mi xxx,4985 to zaokrągliłem na xxx,50 i za dwa dni telefon, że ma być xxx,49 bo tak jest na SZOI, trzeba było poprawićDziękuje za informacje.A co zrobić z tym, ze jeszcze czekam na rozliczenie świadczeń? Wystawiać fakturę przeliczoną wg głównej, jedynej zaksięgowanej faktury czy czekać? Dodam ze dopiero w poniedziałek lub wtorek przetworzą raport statystyczny