Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gfix KSPPS.FDB -v -full -user sysdba -pass masterkeygfix KSPPS.FDB -mend -full ignore -user sysdba -pass masterkeygfix KSPPS.FDB -v -full -user sysdba -pass masterkeygbak KSPPS.FDB kopia.gbk -b -verify -ignore -garbage_collect -user sysdba -password masterkey gbak kopia.gbk nowa.fdb -c -v -user sysdba -password masterkeygfix nowa.fdb -v -full -user sysdba -password masterkey
witam mam prośbę o pomoc . Przeczytałam instrukcję umieszczoną w tym watku, dotyczacą naprawy bazy Firebird i nie jestem pewna, czy właśnie ten sposób pomoże mi rozwiązać problem.Nie mogę otworzyć programu KSPPS - pojawia mi się komunikat - Unable to complete network request to host "192.168.1.104". Failed to establish a connection. Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział. Unsuccessful execution caused by a system error that precludes successful execution of subsequent statements Error Code: 401Prosze o pomoc