Witam
Dorzucę swoje 3 grosze do tego tematu, bo Kamsoft udostępnił ciekawą funkcjonalność ale okazało się że nie do końca działa. Wraz z funkcjonalnością procedury, Kamsoft przygotował opcję, która pozwala w POZ automatycznie rejestrować procedury ICD9 przypisane do badań, czyli wykonujemy skierowanie na badania, laboratorium opisuje badanie, wynik wraca do programu i automatycznie zapisuje się procedura ICD9.
Wszystko super ale jest jeden mały zgrzyt mianowicie mniej więcej po dwóch tygodniach zacząłem sprawdzać czy rejestrują się procedury i okazało się że nie. Po długiej korespondencji z Kamsoftem i szukaniem dlaczego okazało się że procedury nie rejestrują się, a tylko ICD9 ( na karcie usługi nie pobiera procedur a ICD9 ). Oczywiście badania występują w pakietach i nie da się tego zapisać jedną procedurą ale pomimo iż czekam 2 tydzień na odpowiedź od MK nie otrzymałem odpowiedzi jak skonfigurować to żeby poprawnie rejestrowały się podzlecenia. Trochę odbiegłem od głównego tematu ale podejrzewam że temat podzleceń/procedur jeszcze będzie wracał.
Pozdrawiam